پرورش تخصصی گوسفند و بز

این وبلاگ به طور اختصاصی به مسایل مختلف تاثیر گذار بر پرورش گوسفند و بز میپردازدو شامل موضوعات فنی و اخبار....مربوط به دام سبک است

پرورش تخصصی گوسفند و بز

این وبلاگ به طور اختصاصی به مسایل مختلف تاثیر گذار بر پرورش گوسفند و بز میپردازدو شامل موضوعات فنی و اخبار....مربوط به دام سبک است

نیوزلند و استرالیا پیشرو در پرورش گوسفند

تمرکز بر علم ژنتیک و نگاه علمی به ظرفیت‌های کشاورزی و اقتصادی ویژگی کشورهایی نظیر استرالیا و نیوزیلند است که توانسته‌اند با حفظ مراتع خود گوسفندهایی تولید کنند که 150 کیلوگرم وزن دارد.(مدیر وبلاگ : در کشور ما برخی قوچ های نژاد بختیاری تا حدود 125کیلو هم وزن دارند ولی این موارد خیلی گسترده نیست و باید با تلاش این موارد را توسعه دهیم)

 

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید امروزش از این خبرگزاری، با اشاره به سفر اخیرش به کشورهای استرالیا و نیوزیلند گفت: مهم‌ترین اقدام این دو کشور در حوزه کشاورزی، علمی نگاه کردن آنها به حوزه تولید بود، تا آنجا که در حوزه دام، فعالیت‌های جدی 40 ساله صورت گرفته و برای پرواربندی و پرورش دام، اقدامات مؤثری انجام شده است.

عباس رجائی با اشاره به مشاهدات خود در آن دو کشور افزود: آنها جمعیت دام در مراتع خود را کاهش داده و حداقل 50 درصد تولید دام‌هایشان را به لحاظ کیفی افزایش داده‌اند، بدین معنا که گوسفندی تولید می‌کنند که 150 کیلوگرم وزن دارد. همچنین افزایش تولید پشم از 1.5 کیلوگرم را به 4.5 کیلوگرم افزایش داده و به روی دوقلوزایی تمرکز کرده‌اند.


وی خاطرنشان کرد: تمرکز این کشورها بر علم ژنتیک باعث شده به‌صورت کمی و کیفی، تولیدات خود را ارتقاء دهند. علمی نگاه کردن به دامداری، علاوه بر حفظ مراتع باعث افزایش تولیدات و صادرات مواد پروتئینی این کشورها شده است.


نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حالی که چندقلوزایی نیز در برخی از کشورها رواج دارد، این دو کشور به دوقلوزایی تأکید بیشتری دارند و معتقدند دوقلوزایی می‌تواند صرفه اقتصادی بیشتری داشته باشد.

 

تبدیل چربی به ماهیچه، ویژگی دام‌های نیوزیلندی

رجائی تصریح کرد: کاهش چربی دام و تبدیل وزن اضافه به ماهیچه و همچنین افزایش پشم ازجمله فعالیت‌های علمی چندمنظوره در حوزه دام کشورهای استرالیا و نیوزیلند محسوب می‌شود ....


امیدوارم کشور ما که هم فعالیت های زیادی را در این زمینه در دستور کار دارد و انجام میدهد با سرعت و فراگیری بیشتر ی آنها را ادامه دهد و عملی سازد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.