ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
این بیماری، از تبهای مشترک بین انسان
و دام بوده که در دام، هیچ علامتی ایجاد نمی کند، ولی در مبتلایان انسانی، تب، درد
عضلانی، حالت تهوع و سردرد از علایم ابتدایی آن است و در صورت عدم مراجعه بیمار به
پزشک و در مراحل پیشرفته با خونریزی از مخاط، به تشنج و مرگ شخص می انجامد.
بیشترین افرادی که در این بیماری، تلف
شده اند، دامداران و قصابانی بوده اند که بدون در نظر گرفتن موارد بهداشتی، اقدام
به ذبح و پوست کندن دام آلوده کرده اند. همچنین این بیماری با ایجاد تب و خونریزی
از راههای مختلفی چون گزش توسط کنه، تماس با گوشت و فرآوردههای تازه و ذبح دام
بدون رعایت اصول بهداشتی به انسان منتقل میشود.
منبع :سلامت نیوز به نقل از خبر آنلاین