ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
منبع آب تمیز ضروری است و آبشخورها باید روزانه تمیز شود .بر ه ها آب کثیف را نمیخورند و مصرف غذا کاهش میابد.
آبشخور باید در فاصله مناسبی از آخور ها باشد تا از آلودگی آب با دانه ها جلوگیری شود .....
میانگین آب مورد نیازبره های پرواری حدود 4 لیتر است این مقدار بسته به زمان سال ,میزان سایه و جیره غذایی که تغذیه میشود متفاوت است. در آب هوایی که به صورت طولانی مدت گرم بوده, مصرف آب به 9 لیتر هم رسیده است ,و عرضه آب برای تامین این مقدار باید صورت گیرد .
میزان تامین آب مهمتر از اندازه یا طول آبشخور است و باید سریع انجام شود تا اطمینان حاصل شود که آب همیشه در آبشخور موجود است.
نکته :آب مصرفی جهت بره باید بهداشتی بوده و مورد تاییدسازمان های مربوطه باشدو دارای آلودگی میکروبی و شیمیایی نباشد.
برگرفته از کتاب پروار بندی بره ها راهنمای تولیدکنندگان
تالیف دیویس ترجمه دکتر محمد امیری اندی