ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
در مجامع علمی برای تبیین نیاز آبی هر کالای تولیدی از شاخصی به نام آب مجازی استفاده میشود. با بررسی این شاخص
در بین محصولات حیوانی پرمصرف کشور اعم از گوشت مرغ، گوسفند و گوساله و همچنین تخم مرغ در منابع معتبر بین المللی،
کمترین نیاز آبی به گوشت گوسفند اختصاص دارد. در بین 4 منبع اصلی پروتئینی فوق، بیشترین نیاز آبی مربوط به گوشت
گوساله با حدود 20 هزار لیتر آب برای هر کیلو و کمترین نیاز آبی برای گوشت گوسفند با حدود 5 هزار لیتر است. به عبارت دیگر
برای تولید گوشت گوسفند تنها 25 درصد آب مصرفی برای تولید گوشت گوساله نیاز بوده و با توجه به محدودیتهای آبی
ایران پرورش گوسفند سیاستی راهبردی است.