پرورش تخصصی گوسفند و بز

این وبلاگ به طور اختصاصی به مسایل مختلف تاثیر گذار بر پرورش گوسفند و بز میپردازدو شامل موضوعات فنی و اخبار....مربوط به دام سبک است

پرورش تخصصی گوسفند و بز

این وبلاگ به طور اختصاصی به مسایل مختلف تاثیر گذار بر پرورش گوسفند و بز میپردازدو شامل موضوعات فنی و اخبار....مربوط به دام سبک است

گوشت قرمز خوب یا بد؟؟آیا مصرف بالای گوشت قرمز سرطانزاست؟؟!!


 برگرفته از خبر گزاری فارس :


سید حسین داوودی  متخصص تغذیه در امور سرطان در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، گفت:

مصرف گوشت‌های قرمز مثل گوساله و گوسفند برای پیشگیری از ابتلا به برخی از سرطان‌ها بهتر است محدود شود و از مصرف

گوشت‌های فرآوری شده مثل همبرگر، کالباس و سوسیس باید اجتناب کرد.


وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های علمی مصرف بالای گوشت‌های قرمز می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. همچنین بر اساس تحقیقات گوشت فراوری شده به دلیل اینکه حاوی موادی هستند که در ارتباط با سرطان روده است می‌تواند از علل این بیماری باشد.


داوودی گفت: همچنین باید توجه کرد وقتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود می‌شود یا افزودنی‌هایی به آن اضافه


می شود مواد سرطان‌زا در‌ آن شکل می‌گیرند و این مواد می‌توانند سلول‌های بدن را تخریب کرده و منجر به سرطان شوند.


این متخصص تغذیه در امور سرطان افزود: اما گوشت قرمز غیرفراوری می‌تواند برنامه غذایی متعادل و سالمی را تشکیل دهد بنابراین نیازی نیست که گوشت قرمز هر روز مصرف شود بلکه دریافت کمتر از 500 گرم گوشت پخته شده در هفته مناسب است و گوشت‌‌های فراوری شده هم بسیار کمتر از این میزان باید مصرف شود.


وی افزود: 500 گرم گوشت قرمز پخته شده برابر با 700 تا 750 گرم گوشت خام است بنابراین بهتر است مصرف گوشت قرمز را علاوه بر اینکه چربی‌های آن جدا شود با سبزیجات و غذاهای گیاهی مغذی ترکیب کرد.


داوودی ادامه داد: ماهی، مرغ کم‌چرب و پروتئین‌های گیاهی مثل نخود، لوبیا، عدس و سویا بهترین گزینه‌ها به جای گوشت قرمز هستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.