ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
در سطح جهانی به حفظ و حراست نژادهای مختلف گوسفند اهمیت زیادی داده شده است در حالیکه ملاحظات اقتصادی فعلی شاید برخی از این نژاد ها را برای تولید تجاری گوشت،شیر،پشم و غیره دیکته کند .
اما بایستی همه نژادها حفظ شوند. زیرا در سایر نژادهای جزئی تر و به ظاهر کم اهمیت تر نیز ممکن است ژن هایی کشف شود که در آینده بسیار ارزشمند باشند مثل ژن های مقاومت به بیماری ها و ژنهایی برای برخی از تولیدات دامی که امروزه پیش بینی نمی شود.
همه نژادها حائز اهمیت هستند ولی در هر زمانی برخی نژادها نسبت به زمان دیگر از اهمیت بیشتری برخوردار می شوند چون این نژادها بهتر می توانند تقاضای فعلی صنعت گوسفندداری را و مشتریان محصولات دامی را تامین کنند.