ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
1- بره ها را بر حسب سن و وزن بدن گروه بندی نموده وبه طور جداگانه جیره ی مناسب برای هر گروه طراحی و در اختیار آنها قرار دهید.
با2- با توجه به تراکم زیاد بره های پرواری در واحد سطحءرعایت نکات بهداشتی و ساخت جایگاه مناسب خصوصا از نظر تهویه بسیار حایز اهمیت میباشد.
3-با توجه به ارزش پشمءجایگاه حیوانات طوری طراحی شود که موقع تغذیه و زمان استراحت ء آلودگی پشم به حداقل ممکن برسد.
منبع :کتاب راهنمای پرورش گوسفند ترجمه و تدوین :جوادنصر - امید دیانی