پرورش تخصصی گوسفند و بز

پرورش تخصصی گوسفند و بز

این وبلاگ به طور اختصاصی به مسایل مختلف تاثیر گذار بر پرورش گوسفند و بز میپردازدو شامل موضوعات فنی و اخبار....مربوط به دام سبک است
پرورش تخصصی گوسفند و بز

پرورش تخصصی گوسفند و بز

این وبلاگ به طور اختصاصی به مسایل مختلف تاثیر گذار بر پرورش گوسفند و بز میپردازدو شامل موضوعات فنی و اخبار....مربوط به دام سبک است

توصیه هایی در باره خرید یا فروش بره

مهندس اقبالی :

بره های پاییزه ضریب تبدیل بهتری نسبت به بره های بهاره دارند و در موقع خرید باید بره هایی را خریداری کرد که سرفه نمیکنند و دارای ابریزش نیستند چون بعداز مدتی این بره ها دچار چسبندگی شش به دنده که همراه با ذات الریه است می شوند و تلف میگردند.

در سیستم پروار باید به اصل وزن کشتار هم توجه شود
مهندس سعید خداوردی, :
20روز پیش 30تا بره خریدم . تو بارندگی بود با اینکه میدونستم راحت 2-3 کیلو خیسی دارند .....که با قیمت ....(پایین تر) خریداری شد....

مهندس براتی :

گوسفند باید لاغر باشه اما نه مریض ونحیف
نر وماده بودنش توسط خودما چک بشه
دهان ودندان تعدادی از دامها به خاطر اطمینان از سلامت چک بشه
چشمها تمیز وبراق وسرزنده
بینی عاری از ترشحات   

دمبه کوتاه وکوچک

عاری از بیماری قارچی وپوستی
مواظبت در هنگام وزن کشی جهت جلوگیری ازتقلب
جناب هوشنگ عسکرلو (پرواربند بره )
شناخت  بره سالم نیاز به تجربه عملی داره طریقه  راه رفتن آب ریزش بینی و دهان
نشخوار کردن غذا خوردن از علایم ظاهریش هست
نکات دیگر
بحث خوراندن کاه و اب نمک به دام هم میتونه باعث ضرراقتصادی شود ..همانطور که میدانید علوفه خشبی و کاه به مدت زیادی در شکمبه توقف دارند بنابراین موقع خرید میتوان با توجه به شکم پر دام پی برد که خوراک خشبی زیادی به دام خورانده شده است...و باید موقع خرید 1-2 کیلو از وزن گوسفند را بابت ان کم کنند.

همچنین داشتن پشم زیاد مخصوصا اگر به فضولات آغشته شده باشد  و یا بر اثر باران تر شده باشد نیز باید لحاظ شود ..گوسفندی که بر اثر باران ...پشمش تر است 2-3 کیلو وزنش بیشتر شده و موقع خرید باید از وزنش کم کرد....

در هنگام انتقال دام از یک شهر به شهر دیگه گوسفند حدود 2 کیلو افت وزن پیدا میکنه بنابراین باید موقع خرید یا فروش این مورد را لحاظ کرد ...وزن خرید در مبدا یا مقصد تفاوت دارند

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.